Veelgestelde vragen


COVID-19 UPDATE

Onze belangrijkste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten, dus we hebben ons productie- en fulfilmentcentrum volledig herontworpen om te voldoen aan de door de staat aanbevolen EPP-richtlijnen en sociale afstandsrichtlijnen.

Wat betekent dit voor jou?

Verwerkingstijden kunnen worden vertraagd. Normaal gesproken zijn de verwerkingstijden 6 tot 12 werkdagen*, hoewel deze momenteel variëren vanwege COVID-19-gerelateerde problemen en overheidsmaatregelen die invloed hebben op ons bedrijf. Verwerkingstijden kunnen ook langer duren tijdens feestdagen.
We stellen u op de hoogte zodra uw bestelling is verzonden of als we problemen voorzien bij de verwerking van uw bestelling.
U kunt annuleren voor een volledige terugbetaling. We hebben ons retourbeleid bijgewerkt, zodat u op elk moment een niet-verzonden bestelling kunt annuleren en een volledige terugbetaling kunt krijgen.

We waarderen uw geduld en begrip terwijl we hier samen aan werken.

Hartelijk dank voor uw steun!

*Houd er rekening mee dat werkdagen geen weekends of feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, Martin Luther King Jr. Day, Presidents Day, Memorial Day, 4 juli, Labor Day, Thanksgiving en Kerstmis omvatten.

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE KAN IK CONTACT MET U OPNEMEN?

We hebben 24/7 live chat op de website, of stuur een e-mail naar support@Easunrise-UK.com

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

We bieden versnelde verzending tegen een vast tarief van $15,99 of standaard verzending van $6,99 per bestelling. Als het totaalbedrag van uw bestelling meer dan $50 bedraagt, is de verzending gratis.

WELKE BETALINGSMETHODEN ACCEPTEREN Easunrise-UK.com?

We accepteren momenteel creditcardbetalingen en Paypal. Als u de betaling via een andere methode wilt regelen, helpen we u graag met uw verzoek!

Neem rechtstreeks contact met ons op via support@Easunrise-UK.com om dit te regelen.

IS HET VEILIG OM ONLINE TE KOPEN BIJ support@Easunrise-UK.com?

Absoluut! We gebruiken GeoTrust Secure Socket Layering (SSL), een versleutelingstechnologie die een veilige overdracht van uw persoonlijke informatie via internet garandeert. We slaan geen creditcardgegevens op en delen uw persoonlijke informatie niet met derden.

Als u echter nog steeds bezorgd bent over het plaatsen van uw bestelling, neem dan contact op met support@Easunrise-UK.com en we zullen contact met u opnemen om een alternatieve methode voor het plaatsen van uw bestelling aan te bieden.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Als u wijzigingen in uw bestelling moet aanbrengen, neem dan binnen 8 uur na het plaatsen van uw bestelling contact met ons op via support@Easunrise-UK.com. We kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen na die periode.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, sturen we u een e-mail met een trackingnummer. Als u deze e-mail niet heeft ontvangen, stuurt u een e-mail naar support@Easunrise-UK.com

WAT IS EEN PRE-ORDER-ARTIKEL? KAN IK MIJN PRE-ORDER ANNULEREN?

Een pre-order artikel is een artikel dat u bestelt voordat het op voorraad is. U kunt annuleren totdat uw bestelling is verwerkt. Om te annuleren, kunt u een e-mail sturen naar support@Easunrise-UK.com

IK HEB EEN DIRECT BESCHIKBAAR SPEL BESTELD MET EEN PRE-ORDER, WORDEN ZE APART VERZONDEN?

We zullen uw bestelling verzenden zodra alle items beschikbaar zijn. Als u het beschikbare item eerder wilt ontvangen dan de pre-order, stuur dan een e-mail naar support@Easun